איך אפשר להתאמן בצניעות?

שאלה:

שלום כבוד הרב , אני בת 23 הייתי אצל פסיכיאטר עקב חרדות וכדומה הוא המליץ לי על כודרים ובנוסף על סופרט , אני ברוך ה' יתברך קצת מתחזקת בדת ורציתי לשאול כיצד אוכל לעשות ספורט בצניעות בבקשה ? תודה מראש ושבוע טו

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה. ראשית יש חדרי כושר לנשים בלבד ללא גברים, וזה מצויין, שנית הליכה טובה ומהירה באויר הצח זה מרפא לנפש, תלכי עם חברה וכדומה, יש כמובן עוד דרכים ברוח זו. ספורט זה דבר מצויין.

רפואה שלמה.