כתמים והפרשות

שאלה:

שלום כבוד הרב , אני עם גלולות כבר קרוב לחודש ומחברת בין חפיסות. לאחרונה התחילו לי הפרשות בצבע חום בהיר בניגוב בשירותים ולגבי תחתון אני מסתובבת עם תחתון צבעוני , בפעם האחרונה ראיתי הפרשה על התחתון הצבעוני והעברתי ניגוב על התחתון עם נייר ככה שיצא גוש כזה מרוכז בצבע טיפטיפה יותר כהה אבל עדיין חום . בדיקה לא עשיתי וההפרשה הייתה בקוטר יותר קטן מגריס , האם זה מטמא?

תשובה:

שלום וברכה

אם אין נטייה לאדמומית זה לא אוסר, אבל אם יש לך ספק לגבי הגוון המדוייק כדאי לשאול רב מקומי.