יחסי אישות

שאלה:

שלום לכבוד הרב איך אני יכול לפתור בעיה קצת כואבת .אז ככה אחרי המתנה של שבועיים אני מרגיש צורך להיות עים אישתי שתי לילות הראשונים ולאחר מכן כל יומיים שלושה הבעיה שאני לא יודע איך להגיד לאישתי את זה .תודה לרב

תשובה:

אתה יכול לגרום לה לרצות בכך בעצמה. אשה אינה כלי לפורקן יצרים, קיום היחסים נועד ואמור להעשות באופן של קירבה וביטוי של אהבה, אם תנהג עמה קירבה ונעימות באופן שיביא לזה ממילא זה יבוא גם כמה פעמים בשבוע, ואם זה באמת לא יתבקש מבחינת הקשר ביניכם, אזי באמת ריבוי ממש לא יסייע לכם.