קטניות לילד מיוחד בפסח

שאלה:

האם מותר לתת לילד אוטיסט קטניות בפסח?(הילד הוא כמעט בן 5)

תשובה:

אין איסור לילד הזה לאכול קטניות, אבל כיון שזה מאוד מורכב מבחינת תערובת הכלים וכו', ואני לא רואה לכך סיבה, אני משוכנע שיש לכם אוכל מצויין בבית בפסח, אז בעצם למה להכנס לכל הסיבוך הזה…

חג כשר ושמח.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. שלא תדעו מצרות, אבל ילדים אוטיסטיים לפעמים קשה להם לשנות את ההרגלים שלהם וצריך לתת להם את האוכל שהם רגילים, ובוודאי שמותר לתת להם קטניות אם יש צורך, כדין חולים.

    (הדברים נכתבים מניסיון במשפחתי)