התרת שבועה בשליחות

שאלה:

שלום לרב ולרבנים,
אני מתגורר בחו״ל
בסוף השבוע האחרון רבנו אני ואישתי , ומתוך כעס נשבעתי על התפילין שאני יעזוב את הבית וגם את אישתי,
הכל קרה בלהט הרגע , צר לי מאוד על דברי!!! ואני גם חושש מאוד בגלל השבועה !!! אני מבקש למנות אתכם להתיר לי את השבועה , אנא אל תשכחו אותי אני סומך עליכם

אישתי ואני יהודים כמובן :

אני שומר שבת אבל אישתי עדיין לא ובגלל זה יש בנינו קצת מתח לפעמים

תשובה:

שלום וברכה

אנחנו לא מתירים נדרים ושבועות בשליחות כיון שזה דיעבד גדול, תפנה לרב המקומי באיזור מגוריך שיסייע לך בזה.

להבא יש לזכור שהשבועות והנדרים הם מחוץ לתחום ולא משתמשים בזה כלל וכלל!!