בדיקת זרעי צ׳יה

שאלה:

שלום וברכה !
האם זרעי צ׳יה המגיעים בשקית או בקופסא סגורה צריכים בדיקה מפני חרקים כשקונים אותם בחנות ?
תודה רבה !

תשובה:

 ראה כאן בענין זה.

ערב טוב.

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. באופן נורמלי מכניסים לסלט או ליוגורט, ואז בעצם הברכה היא אדמה אלא אם כן זה טפל למאכל השני והברכה היא רק על השני. יש אנשים שמשרים את זה עד שזה ממש נמס ונעשה חלק מהמשקה ואז הברכה היא שהכל [אא"כ זה נעשה דוחה לאכילה ונאכל רק לרפואה שאין לברך כלל].