אמירת תהילים אחרי השקיעה

שאלה:

כשאני צריכה לומר תהילים למשך 40 יום (סגולת החיד"א) האם אני יכולה להתחיל עם זה אחרי השקיעה וככה להמשיך או שיש עניין דוקא באותו היום בשעות היום של לפני השקיעה?

תשובה:

שלום רב

יום זה תמיד משקיעה לשקיעה. מלבד זאת תמיד טוב יותר לומר את התהילים ביום ולא בלילה, וכפי שהורה האר"י ז"ל שאמירת מקרא בלילה עשויה לעורר דינים.

שיתקבלו התפילות.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. הבנתי שזה יותר חשוב אבל אם אני אחליט ככה ספק אם אצליח… כי במשך היום אני מאוד עמוסה. אם אסור אז אסור השאלה אם זה ממש ממש בעיה.