כתמים

שלום רב,
אני נוטלת גלולות מספר חודשים, החודש המשכתי את נטילת הגלולות רצוף. החלו להופיע לי כתמים חומים (כהים אך לא דם)על התחתון ובניגוב עם נייר טוואלט. עשיתי גם בדיקה עם בד טהרה והוא יצא נקי.
האם אני צריכה לשמור נידה? או שזה אינו טמא?

תודה רבה מראש על התשובה..

תשובה:

שלום רב

אם יש נטייה כל שהיא לאדמומית יש להראות לרב שיכריע, אם אין כל ספק אפילו של נטייה כזו, גם לא בחלק מהכתם, זה עדיין בסדר. להבא יש להשתמש בגלולות לפי ההוראות.

בהצלחה.