7 נקיים בחופשה

שאלה
אני חילונית אבל שומרת נידה כבר כ4 שנים
אני מקפידה ככל האפשר למרות שאנחנו כן ישנים במיטה אחת.
השבוע אני מסיימת מחזור ונוסעים לחופשה של שבוע שחיכינו לה כל כך
מתבאסת שזה יוצא דווקא על ה7 נקיים ולא יודעת מה לעשות
אשמח לעצה בנושא

תשובה:

שלום רב

הרבה מה לייעץ לך אין לי… אני יכול רק לומר לך מה שאמרו חכמים ש"לפום צערא אגרא", כלומר לפי גודל הקושי והמאמץ בקיום המצוות כך יגדל השכר. אין לי ספק שהשמחה שיש לקדוש ברוך הוא לראות אותך מקריבה ומתאמת לקיום מצוה יקרה זו היא גדולה ועצומה, ובודאי בזכות זה תזכו לשפע ברכה והצלחה בכל הענינים ותדעו תמיד רק טוב ביחד. תנסו לדחות את החופשה, ואם אי אפשר תשמחו עם ההקרבה והקושי ותדעו שאתם יהודים עם עמוד שדרה איתן שעומדים על העקרונות בכל מצב!

אגב, מה זה "אני אשה חילונית"… אל תתני לעצמך תארים שונים… אפשר להמשיך להתחזק, עוד משהו ועוד משהו, כל מעשה הוא עולמות של נצח!

בהצלחה רבה בכל!