לימוד טיפול בלחיצות על הראש מאשה

שלום רב
ישנו סוג של טיפול שנקרא "אקסס בארס" -שמלמד טכניקות לחיצה על הראש לרפואה במגוון בעיות. האם ניתן ללמוד טיפול כזה על ידי אשה שמטפלת בלחיצה על הראש….תודה רבה מראש!

תשובה:

שלום רב,

אני מניח שהמגע ודאי אינו למטרת חיבה. לכן אני לא יכול לומר בודאות שזה אסור. אולם ודאי שיש להמנע מזה. צריכים לדעת שאם זה עלול להביא לידי הסתכלות אסורה או הרהור אסור, ודאי שיש בזה איסור חמור. נסה לחפש לימוד כזה אצל גברים.. אחרת, לדעתי כדאי לחפש משהו אחר ללמוד…

הרבה הצלחה