חיוב תפילה לנשים

שלום! אם אני אומרת ברכות השחר בבוקר ומתפללת בצהוריים מנחה יצאתי ידי חובה של תפילה אחת ביום?
ועד מתי מותר להתפלל מנחה?

תשובה:

שלום רב

אכן, לדעת הגר"ע יוסף שדי לנשים בתפילה אחת, ניתן לקיים זאת בתפילת מנחה ובבוקר לומר רק ברכות השחר וקריאת שמע. לדעת המשנה ברורה כידוע אשה חייבת בשתי תפילות ביום – שחרית ומנחה, כפי שהאריך לבאר בסימן קו.

זמן תפילת מנחה עד שקיעת החמה. יש להתעדכן בזמנים המשתנים מידי יום בלוחות השנה.

שיתקבלו התפילות!