קשר בין אדם בהליכי גירושין מתקדמים עם בחורה

שאלה:

האם מותר לגבר בתהליכי גירושין מתקדמים, כאשר האישה מסרבת לכל הליך פשרה וגישור ומאיימת באי מתן גט
לקיים קשרים אישיים עם בחורה שהם בעיקרם יחסים שנועדו לבניית מערכת יחסים עתידית

תשובה:

שלום רב,

כמובן שאסור. יחסי אישות שלא במסגרת הנישואין תמיד הם אסורים. אכן המצב שאליו נקלעת הוא לא אידיאלי בלשון המעטה… אבל אין הרבה מה לעשות, אסור לקיים כל קשר של יחסי אישות מחוץ למסגרת הנישואין.

הרבה הצלחה, ובתקווה שבעתיד הקרוב תהיה כבר נשוי באושר!