שכחתי מה נדרתי

שלום כבוד הרב
הייתי במצוקה רפואית ואני זוכרת שנדרתי נדר אבל לא זוכרת על מה
התקופה האחרונה עברתי הרבה בדיקות רפואיות וניתוח
ואני חושבת שזה קשור לנדר שלא קיימתי מנסה לשחזר אבל לא מצליחה במידה ואזכר בנדר האם עליי לקיימו ובמידה ולא מה עליי לעשות
(אני מעדות ספרד אם זה משנה )
אודה לכם על תשובה

תשובה:

שלום רב

אם אינך זוכרת מה נדרת תעשי התרת נדרים כללית כפי הנוסח שבסידורים בפני שלושה אנשים, ותקבלי על עצמך [בלי נדר כמובן…] לא להתעסק בכלל עם הענין של נדרים, לא לנדור בשום אופן!

בהצלחה