דלק מלא בהשכרת רכב

שלום הרב,
לפני כמה חודשים שכרתי רכב. אחד התנאים הוא להחזיר אותו עם מיכל דלק מלא.
כשמלאתי את הדלק לא ידעתי שאפשר לעשות שהמשאבה תמלא אוטומטית מיכל מלא.. אז בערך הערכתי כמה נסעתי ואז מלאתי לפי זה.
כשסיימתי באמת המד דלק הורה על מיכל מלא.

אחרי כמה זמן חשבתי על כך, שהמד דלק מראה שהוא מלא גם שצת לפני שהוא מלא (נגיד כל ה10 ליטר האחרונים נחשבים 'מלא' למרות שיכול להיות שחסר בהם קצת).

החברה עצמה אישרה את החזרת הרכב והכל.
מה עלי לעשות? אין כל כך באפשרותי להגיע למנהל החברה.
כמו כן, אולי גם מי שהיה לפני עשה כך?
תודה.

תשובה:

שלום רב,

החברה דורשת להחזיר כפי שהחזרת. ושכן אין להם אפשרות לבדוק אם זה ממש מלא עד הסוף או לא. לכן, גם כשלקחת את הרכב כאילו זה מלא עד הסוף, יתכן שזה היה בדיוק כפי שהחזרת. על הדברים הללו שאין להם אפשרות לפיקוח כלל, לפעמים הם נותנים יותר ומקבלים פחות, ולפעמים להיפך, אין הם מקפידים.