תרופות לחרדות ביום כיפור

שלום

אני נוטל באופן קבוע תרופה לחרדה/דכאון מדי בוקר.
איך עלי לנהוג ביום כיפור?
כמו כן מחמת קשיי שינה אני נעזר בתרופה לשינה או בתוסף טבעי לשינה, איך עלי לנהוג בקשר לזה ביום כיפור?
ובאם יש לי כאבי ראש חזקים בצום (יש לי נטיה לזה), האם מותר ליטול כדור לכאב ראש, ואיך?

תודה

תשובה:

שלום רב,

את התרופה לחרדות ודכאון אם זה חשוב שיהיה באופן קבוע אתה יכול לבלוע אותם בלי מים. כמו כן לגבי כאבי ראש, אם אכן אתה נתקל בכאבי ראש חזקים ביום כיפור, אתה יכול לבלוע כדור נגד כאבי ראש בלי מים.

רפואה שלמה וגמר חתימה טובה