חשיבותה של חתונה נפרדת

היי אני מתחנת בעזרת השם ב15.1 אני מאוד רוצה להתחתן בהפרדה וככה גם החתן רוצה …:) נכון שאין צורך לעשות ישיבה במעורב למרות שאנשים עושים פרצופים ?אני בדעה שמי שאוהב אותי יבוא ..(רוב הקהל הוא חילוני אנחנו חוזרים בתשובה ורוצים לעשות את זה בהכי הרבה קדושה )זה מאוד מאוד חשוב לנו

תשובה:

שלום רב

ראשית מזל טוב!

תזכו לבנות אי"ה בית גדול לעם ישראל ולראות רוב נחת של קדושה כל הימים.

אין ספק שאת צודקת, אם שניכם רוצים לערוך את החתונה כמו שהקב"ה אוהב מה יכול להיות יותר טוב מזה. בפוסקים נאמר שבאירוע נעורב לא ניתן לברך שהשמחה במעונו כיון שהקב"ה לא נמצא שם… לדעתי, אנשים מחבבים אנשים שחיים עם אידאלים ועקרונות מתוך שמחה וידעו כולם לכבד את ההחלטה היפה שלכם. רק אל תעשו בלגנים… תקבלו את כולם בסבר פנים יפות בחום ובאהבה, ואם איזה דוד יתיישב לו עם אשתו במקום שלא יועד לגברים מראש אפשר להעלים עין…

בהצלחה רבה וכל הברכות.