קשר בין שתי נשים

לאשתי יש חברה ממש ממש קרובה וכשאני לא נמצא היא ישנה איתה בחדר שלנו. 1,אני מפחד שקורה בניהם משהו או שיקרה 2, אני לא יודע אם זה בכלל מותר

תשובה:

בוקר טוב.

אין כל איסור בכך, חז"ל לא גזרו כל הרחקות בין אישה לאישה. באופן כללי, אוכל לומר שלא כדאי לחשוד באישה סתם כך, זה לא בריא. אבל אם יש לך איזה בסיס חשד, ראוי לדבר על כך עם האישה, להשאיר את הפחדים אצלך גם זה לא בריא לקשר בניכם.

שיהיה בהצלחה