מותר לעשות מאסג' על ידי אשה?

שלום לכבוד הרב
רציתי לדעת מה יותר בעייתי ,לעשות מסא'ג אצל אישה יהודייה , או אצל אישה גוייה. ?
ובכללי האם הבעיה במסא'ג זה רק עניין ה"הרהורים" ,או שיש אסורים אחרים כגון: בעצם הנגיעה …… ?

תשובה:

שלום רב

על השאלה הראשונה קשה לי לענות, זה כמו שתשאל מה יותר גרוע לאכול חזיר או בשר בחלב, שניהם אסורים…

הבעיה במסאג' אינה רק ההרהורים אלא אם נהיה פרקטיים בנקל ממש מגיעים למגע של חיבה ומכאן ועד התהום הדרך קצרה מאוד…