תוספת תזונה להנקה לפסח

לכבוד הרב יוסף זריצקי

1) האם מותר בפסח להשתמש בקרם לחות לשיער של חברת קרמה ? ובכלל מה הדין לגבי סבונים ושמפו למיניהם ?
2) אשתי מניקה ולוקחת תוסף מזון maxy lactation pure and more של חברת מקסי הלט, המסייע להניק נקי ולהרבות חלב, מה דינו לגבי השימוש בפסח (אנחנו לא אוכלים קטניות) ?

תשובה:

שלום רב,

לא צריכים שום הכשר. לא על סבונים שמפו. קרם לשחער וקרם גוף. המוצר  להנקה כשר לפסח.

חג שמח