דימום לפני חתונה

שלום,
חברה שלי עומדת להינשא בעוד מספר ימים וגילתה שהיא בהריון. במהלך הימים האחרונים ישנו דימום קל בשל חשש להפלה (מושג רפואי – הפלה מאיימת) מה היא יכולה לעשות עם נושא המקווה? הנושא דחוף וחשוב מאד. אשמח לתשובה בהקדם.
את החתונה כבר לא ניתן לשנות כי כמו שצויין קודם מספר ימים
תודה,

תשובה:

אם הדימום הוא מתוך הרחם, הרי שהדימום מטמא, וצריך לעשות שוב הפסק טהרה ושבעה נקיים, והחופה תהיה חופת נדה, ויש ללכת למקוה לאחר שבעה נקיים.

יש להודיע זאת לרב שמסדר את הקידושין.