בקשת סליחה מחבר

שאלה:

שלום, אם רבתי עם חבר (לשעבר) ריב ענק והתנצלתי והוא אמר שהוא סולח, אבל בתוך תוכו הוא עדיין כועס זה בסדר? או שצריך לבקש שוב?

תשובה:

שלום וברכה

אין מה לבקש עכשיו שוב, מה יעזור שתנדנד לו אם הוא מתקשה למחול… תעשה דברים שיגרמו לריצוי ופיוס ביניכם, למשל תקנה לו איזה ממתק יפה, תתקשר אליו ביום הולדתו לברך, תשמח אותו בשיחה נעימה וכדומה עד שיתרכך היחס שביניכם.

ברכה והצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כן אבל אני והוא ניתקנו קשר,
    זה חבר שדרדר אותי למקומות לא טובים ואני לא מעוניין להיות איתו בקשר.
    פשוט לפני שניתקנו קשר לגמריי התקשרתי להתנצל והוא אמר "אני סולח"

    השאלה שלי זה אם עדיין יש לו טינה בלב כלפיי
    אז צריך שוב להתנצל?