מצאתי מטען של פלאפון באוטובוס

שאלה:

מצאתי כבל טעינה לפלאפון באוטובוס ציבורי הייתי הנוסע האחרון הכבל עצמו אין בו סימן יש אלפים כאלה אבל הקו ומקום הנסיעה הם סימן לפי דעתי מה עליי לעשות

תשובה:

שלום וברכה,

מטען שאין בו סימן – שם או חריתה ייחודית – דינו כחפץ ללא סימן. קו האוטובוס, או המקום שנשכח המטען אינו סימן, מאחר ובעליו לא יודעים באיזה אוטובוס אבד, ולכן אין משמעות למקום. ולכן אם אין סימן על גב המטען זכית לעצמך.

בהצלחה.