קיום יחסים כשהבעל עובד לילה

שאלה:

ומה לעשות אם האישה רוצה אבל בעלה לא נמצא בבית בשעות הערב והלילה כי הוא עובד בעבודות מזדמנות ולמרות שדיברנו על זה כמה פעמים עדיין אין שינוי בנושא והדבר גורם לריחוק ולחוסר אונים?

תשובה:

שלום וברכה

למעשה את כותבת "דיברנו על זה ואין שינוי", השאלה אם יש אופציה אחרת? אני מניח שאת גם מבינה את האחריות של הבעל לפרנסת הבית ומעריכה את זה, ואם זו האפשרות היחידה שלו להתפרנס אז מה בעצם הוא אמור לעשות?? אינני יודע זו רק נקודה למחשבה. ולעצם הענין, אני מניח שלא בכל יום הוא לא נמצא בבית, וזמן קיום עונה – יחסי אישות לאדם רגיל [מה שנקרא בלשון הפוסקים עונת פועלים] פעמיים בשבוע, כלומר ליל שבת ועוד פעם אחת באמצע השבוע. אני משוכנע שבהבנה למעט רצון טוב תמצאו זמן באמצע השבוע, הוא בטח לא כל יום יום עובד לילה, ובטח לא כל הלילה.

בהצלחה רבה וחיים טובים ומאושרים!