איפור בשבת ע"י נכרית

שאלה:

שלום ושבוע טוב!
אני צריכה לטבול בליל שבת, ואח"כ ללכת לסעודת בר מצוה (שאני ארגנתי לילד יתום) אצל חברה שלי ולא נעים לי לבוא לא מאופרת. האם מותר לי להתאפר ע"י גויה? (בסלון יופי או בביתי) ואשלם לה מראש?

תשובה:

שלום וברכה

לא הספקתי לראות את שאלתך לפני שבת, אבל ברור שהדבר אסור, הולכים בלי איפור וזה בסדר גמור. אסור לעשות מלאכה על ידי גוי, רק לצורך מצוה דרבים או לצורך חולה.

שבוע טוב.

הצטרף לדיון

תגובה 1