לתרומות לחץ כאן

בשר בחלב

שאלה:

הכנתי תפ"א אחרי בישול בתבנית עם שמנת וגבינה כדי להכניסם לתנור והם כבר לא היו חמים מאוד (גוש חמאה שהיה בניהם לא נמס גם אחרי מס' דקות),
ובטעות פיזרתי מעט מאוד אבקת מרק עוף בשרית, על איזור קטן מאוד.
מיד הוצאתי את כל מה שהאבקה נגעה בו וגם מה שליד ולא ראיתי שנשארה עוד אבקה.
מותר לאפות ולאכול את התפ"א?

תשובה:

שלום וברכה

כיון שמדובר בחתיכות נפרדות שלא היו בתוך רוטב חם, וגם זה לא היה לדעתך בחום היד סולדת, והוצאת את מה שנגע באבקת מרק – מותר.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל