טרף במברשת שיניים

שאלה:

בס"ד שלום וברכה כבודו הנכבד, חברה השתמשה במברשת שיניים שלי בטעות, ואין לי מושג מה אכלה לפני כן(איני יודעת האם היא מקפידה על כשרות בכל מאכל והיא גם לא זוכרת מה אכלה), ולכן אני חוששת שמא נגעו שאריות טרף(במקרה הכי גרוע, אם אכן אכלה 'לא כשר') במברשת שיניים שלי, אם ניקיתי את המברשת עם סבון נוזלי, אין בעיה שאשתמש במברשת שלי שוב? באופן כללי, מהו הדין לגבי זה אם מתרחש דבר כזה? תודה רבה ושבוע מבורך, אין כמוכם!

תשובה:

אם ניקית את המברשת אין כל חשש. מגע קר אינו מבליע ומפליט, ולכן אפילו אם היה לה משהו טרף [לא מצוי כלל] זה לא בעיה.

יום נעים.