בליעות אדים

שאלה:

שלום לכבוד הרב, הורדתי סיר עם תבשיל בשרי רותח מהכירה הנחתי אותו על המדף ומיד הסרתי את מכסהו והאדים הרותחים החלו לעלות אל המדף שמעליו כאשר הם פוגעים במרכזו ופורצים להם דרך גם מן החריץ שבין המדף העליון לעץ הארון, וגם מהצד החיצוני הפונה אל אוויר העולם. על המדף העליון הזה היתה המחבת חלבית, אני חושש שהאדים שהגיעו מהצד הפנימי שבין החריץ למדף אליה היו די חמים להבליע אך איני בטוח בכך. מה בבקשה דין המחבת כבוד הרב? אם יש צורך למדוד ולידע את הרב מה המרחק בין המדפים בכדי שהרב יקבע אם יכלו האדים להבליע אשמח לעשות זאת?

תשובה:

שלום וברכה

כיון שהמעבר היה דרך אותו חריץ אני בטוח שכבר לא היו חמים באופן שהיד סולדת ויש להקל.

ברכה והצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1