חזרה בתשובה

שאלה:

למה אני לא מרגיש את אהבה של קדוש ברוך הוא . יום אחד אני רציתי להחזיר את אבא שלי בתשובה והוא אמר דברים לא טובים שאני לא רוצה להגיד ובסוף הוא אמר שהוא יחזור בתשובה אם אני ישחק אותי פינפוק ואם אני מנצח הוא חוזר בתשובה אם לא אז לא ואחרי זה הרגשתי שקדוש ברוך הוא לא אוהב אותי למה אני רק ניסיתי להחזיר את האבא שלי לקדוש ברוך הוא למה אני מרגיש שהקדוש ברוך הוא לא אוהב אותי. הרב אני יודע שצריך להחזיר משהו בתשובה מאהבה אבל זה רק הדרך שאני יכול להחזיר את אבא שלי בתשובה . בבקשה תסביר לי

תשובה:

שלום וברכה

אינני מבין למה אתה מקשר את רצונך להחזיר את אביך בתשובה עם אהבת הקב"ה. בורא העולם אוהב אותך, נותן לך חיים בריאות, בית פרנסה, האיר את עיניך לחזור בתשובה, נותן לך שכר טוב על כל עמלך בעולם הזה ובעולם הבא, רק תפקח עיניים תראה אותו בכל פינה. וזה שאביך לא זכה עדיין, תתפלל עליו שיזכה.

בהצלחה רבה