7 נקיים באיזו שעה?

שאלה:

1. עד מתי אישה יכולה לעשות את הבדיקה של 7 נקיים בבוקר?

2.מה לגבי אישה שמתעוררת רק ב9 בבוקר, האם זה תקין שהיא תבצע את הבדיקה בשעה מאוחרת כזו?
3. לגבי שאלה שנשאלה לגבי כלבים- בעלי כלבים מעידים שלכבלים אכן קר ולראיה הם מתקרבים לתנורי חימום בחורף- מדוע בגד שנועד לחמם אותם ייחשב כמשואי?

תשובה:

שלום וברכה

אחרי שהאשה קמה בבוקר, ולא משנה באיזו שעה, היא יכולה לעשות את הבדיקה.

אינני יודע יותר ממה שאמרו חז"ל, וראה בשאלתך זו הקודמת את התגובה שהגיב אחד המעיינים היום בבוקר על פי מומחים שאדרבה הלבשת הכלב גורמת לו נזק, ומחמתה נעשה לו קר יותר.

יום נעים.