כיפה מחולקת – צלב?

שאלה:

שלום וברכה!
האם יש עניין מסויים שלא לייצר או ללבוש כיפה המחולקת לארבע חלקים משום איסור של עשיית צלב וכו'
והאם יש עניין מסויים (מצד עצמו) בלבישת הכיפה שמחולקת ל 6 חלקים?

אם אפשר להרחיר מעט ולתת לי מקורות לעיון זה יהיה מצויין, כי אני עובד במקום שמייצרים ומוכרים כיפות

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה לייצר כיפות אלו, זה אינו צלב וזה לא מסמל עבודה זרה, זה משהו אקראי לגמרי, אלו דברים פשוטים ואין צורך במקורות.

בהצלחה רבה בעבודתך.