לשון הרע- פרץ למחשבי המוסד

שלום לכם!
אני לומד בישיבה וידוע לי על בחור שפיענח את הקוד למחשב בישיבה, האם עלי לגלות לאחראי שהוא יודע את הקוד? (אני יודע שיש הרבה שאלות מסוג זה, אך באיסור לשה"ר אני מפחד מאוד מדימוי מילתא למילתא) -ישר כחכם!!

תשובה:

שלום רב

לשם מה אתה צריך לספר מי הוא זה ואיזה הוא שיודע את הקוד? תספר לו שיש מישהו שיודע את הקוד וכדאי לו להחליף אותו, זה יקח למנהל בערך חצי דקה לבצע את השינוי.

בהצלחה רבה ויום נעים.