חזרה בתשובה

שלום כבוד הרב יש לי שאלה
אם יש בן אדם שעשה עבירה מסויימת וחזר בתשובה עלזה איך הוא יודע אם העוון שלו נמחל או שלא
כי לדוגמא נגיד יש שתי אנשים שתיהם חטאו,אחד מהם בוכה כמו תינוק עלזה כל יום והשני עשה תשובה אמר מצטער כי הוא מבין שחילול שבת לא משתלם ההנאה לעומת הסבל שהוא צריך לסבול,איך כל אחד מהם יודע אם התשובה הזאת מתקבל או שלא

תשובה:

שלום רב

אינני יודע אם יש דרך לדעת שהתשובה כבר מושלמת, אבל זה לא צריך להיות הנושא שלנו בחיים, אנחנו צריכים לעשות רצון ה' כפי שאנחנו מבינים אותנו, ולהמשיך בשמחה ובאהבה, כך הקדוש ברוך הוא אוהב אותנו וכך הוא רוצה, וכך גם ישפיע עלינו שפע טובה וברכה כל הימים.

בהצלחה לכולנו.