לתרומות לחץ כאן

סכין פרווה בסיר בשרי עם בצל

שאלה:

שלום וברכה כבוד הרב.
חתכתי בצל בסכין פרווה, וטיגנתי אותו בסיר חלבי לא בן יומו ,
ולרגע הכנסתי את הסכין לסיר עם הבצל.
הסכין נשארה פרווה או שהיא חלבית?
תודה!

תשובה:

שלום וברכה

יש להגעיל את הסכין כדי שתהיה פרווה, כיון הבצל נחשב חלבי [בודאי לבני אשכנז], והוא היה חם כאשר נגע בסכין.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל