פרי שנוגב במגבת שיש עליה כתם ספק בשרי

שאלה:

שלום הרב יש לי שאלה
אם יש מגבת שיש לה סימן צהוב של רוטב בשרי ולא ידוע אם זה באמת מגבת עם רוטב בשרי או שזה פשוט כתם שנשאר עליה ולא יורד בכביסה

וניגבו עם זה תפוח או דבר מסויים פרווה האם באכילת אותו דבר צריך להמתין 6 שעות אם רוצים לאכול חלבי?
ושאלה כללית כמה צריך לאכול מדבר בשרי בשביל להתחייב להמתין 6 שעות לדבר חלבי

תשובה:

שלום וברכה

אין בזה כל ממשות, ואין כל יחס לכתם כזה ולכן אין צורך בהמתנה שש שעות.

מקורות:

ראה ש"ך סי' פט ס"ק יט.