שאלה:
שלום כבוד הרב
אנחנו זוג צעיר ששוכרים דירה ויש בו רק תנור אחד
רצינו לשאול האם אפשר לאפות שם חלבי ובשרי בנפרד בהפרש של 24 שעות וחימום התנור בחום הכי גבוה לפני האפיה
תשובה:
כמובן נצרך גם ניקיון יסודי בין הסוגים השונים.
באופן עקרוני זה אפשרי [בתבניות נפרדות לחלב ולבשר], אבל זה לא מומלץ, מועד לכשלון חלילה.
עדיף לייחד לשימוש העיקרי ולוותר על השימוש האקראי.
בהצלחה
תקנו טוסטר אובן קטן שיהיה לחלבי ותשתמשו בתנור לבשרי, כדי לחסוך במקום אפשר לשים אותו על מדף (ככה אני עשיתי).
השאר תגובה