מוך דחוק

שאלה:

(אישתי לא עשתה כבר הרבה שנים היות וזה גרם לה כאבים עזים כך אמר הרב ) עכשיו שאלתי אותה והיא אמרה שזה עניין שלה. שאלתי האם שאלה רב, שוב פעם זה עניין שלה.
האם זה נכון וצריך להשאיר לה את הנושא.
אנחנו חרדים התחנכנו והודרכנו.

תשובה:

שלום וברכה

אני חושב שיצאת ידי חובה במה שהערת את תשומת ליבה לכך שכדאי לבחון שוב את הדברים אולי עכשיו זה כבר יכול להתבצע בלי כאב, ומבחינתך הכל בסדר.

באופן כללי חשוב לשנות את סגנון השיח בבית, לדבר על דברים מתוך שיתוף ונעימות, תשקיע בזה מהכיוון שלך מחשבה וכו', ואני בטוח שתקבל מלוא חופניים נחת גם מהצד השני.

חיים טובים ושמחים.