ברכה על ממרח לוטוס

שאלה:

מה מברכים על " ממרח לוטוס קראנץ' " זהו ממרח שנוהגים להשים אותו במוצרי אפיה מתוקה. שאלתי מה מברכים כאשר אוכלים אותו לבד. אני אוהב לטעום ממנו לבד. יצויין חיצונית זה נראה כמו ממרח (כמו ממרח שוקולד) בטעם אתה מרגיש את שברי העוגיות. וכן ברכיבים כתוב – עוגיות בטעם קרמל 65%.

תשובה:

שלום וברכה

כאשר הדגן כל כך משעותי אני מניח שהוא לא בא סתם לייצב את המרקם אלא הוא משהו עיקרי בעצם הדבר, והברכה היא מזונות.

ברכה והצלחה.