עשרה בטבת לבעל אחרי הפלה

שאלה:

עברנו הפלה. ומצב הרוח לא משהו. האם גם לבעל יהיה פטור מהצום, המצב ממש נפול, זה לא בחודש 1 או משהו. זה מתקדם.

תשובה:

שלום וברכה

קראתי בצער את שאלתך, האכזבה היא באמת גדולה, יתן ה'  בביתכם רק בשורות טובות ושמחות, דורות ישרים מבורכים.

כמובן אין לזה קשר עם הצום, ובעלך ב"ה בריא וחזק ויכול ושמח לצום כדי להשתתף בצער החורבן, וכל המתאבל על ירושלים זוכה וראה בשמחתה.

שבת שלום ובשורות טובות.