לרדת לחנייה לכמה דקות

שאלה:

היי,

אני מתגורר בדירה חניון, אין לי שם חניה ומדי פעם אני בא עם קניות כדי להוריד את השקיות ליד הדלת אז אני נכנס לחניון. לכולם זה לא מפריע חוץ מלמשכירה שלי שכל הזמן זה מפריע לה, וכמדומני שסיכמתי איתה שרק לצורך כזה אני נכנס לחניון והיא הסכימה לי. אבל היא אישה מבוגרת ובטח היא שכחה.. הסברתי לה שאף אחד מהשכנים לא מקפיד על זה ולא הבנתי מדוע היא כועסת שאני בסך הכל לא רוצה לסחוב 5-6 שקים אלא להוריד אותם ליד הבית. אני נכנסתי עם הרכב ל3 דקות מה קרה? ומותר לציין שאני עושה זאת בשעות הבוקר שכולם בעבודה ואף רכב לא צריך להגיע.

עם מי הצדק?

תשובה:

שלום וברכה,

אין בעיה לרדת עם רכב לחנייה לכמה דקות, ואם המשכירה מקפידה על כך, כדאי שתעשה את זה בזמן שהמשכירה לא תשים לב.

בהצלחה.