קבלה בפה

שאלה:

שלום לכבוד הרב
רציתי לדעת,
על דבר שאומרים/מוצאים מהפה לדוגמה קיבלתי מכה חזקה בראש והייתי צריכה למיון.
מהבהלה של עוצמת המכה פחדתי שאתבשר בבשורה רעה אז יישר חשבתי שאולי זה בגלל שהתחלתי לחבוש פאה אז הוצאתי מפי שאולי המכה זה רמז ושאני לא אחבוש אותה יותר.
הבעיה היא שנורא קשה לי עם זה עכשיו ורציתי לדעת מה עושים במצב כזה.
אני לא אישה נשואה.
גרושה.

תשובה:

אני מניח שזה לא היה נדר, ולא בצורה של נדר, אבל אם את חוששת שהיה כאן נדר [לא ניתן להבין ממה שכתבת] תעשי התרת נדרים.

רפואה שלמה ויתן ה' שתמצאי את זיווגך הטוב והנכון בקרוב ממש.