זוגיות לפני החתונה

שאלה:

אני מתביישת לדבר כך לרב אבל יש לי שאלה שהתשובה אליה חשובה לי, אם יש זוג לפני חתונה והם לא שומרים נגיעה האם זה עדיין אומר שהם נועדו להיות ביחד והם זיווג משמים?, בגלל שהם הכירו והשם עשה את זה

תשובה:

שלום וברכה

חיים של חטא לעולם זה לא זיווג משמים, גבר ואשה לא נועדו להיות יחד ללא חופה ונישואין בשום מצב.

יכול להיות שהם יכולים להיות זיווג נהדר, אבל כרגע במצב ובצורה הזו זה לא לרצון ה' ואלו חיי חטא.

יש להפרד, וללמוד היטב את הנושא של טהרת המשפחה ואז להתחתן כדת משה וישראל ולהקים בית יהודי כשר, וזה בודאי לרצון ה' וכך זוכים לכל הסיוע ממרומים.

בשורות טובות.