הנחה בארנונה שכנראה הייתה בטעות

שאלה:

שלום וברכה !
קבילתי הנחה בארנונה (ירושלים)40 % לפי החישוב שראיתי בטבלאות זה לא מסתדר לי חשבתי שאקבל מקסימום 20% בנוסף הם שלחו לי פרוט של הסכומים שכביכול אני דווחתי וזה גם לא מסתדר לי
האם אני צריך לבדוק אתם שלא הייתה טעות או שאני צריך להניח שכנראה אני לא מבין בחישובים שלהם ?

תשובה:

שלום וברכה,

תשלום מיסים וארנונה, החיוב מתחיל בגלל החוק ובגלל דינא דמלכותא, ואם פעלת כחוק – שלחת פירוט הכנסות מבלי לשנות נתונים וללא הערמות, והם שלחו לך הנחה, לפי חוק אתה לא חייב לשלם יותר אלא אתה חייב לשלם לפי ההנחה שהם שלחו לך, ואין חובה לשלם יותר ממה שהם מבקשים.

בהצלחה.