גרף של רעי וסוכה בחצר

שאלה:

אסלה של שירותים שנותקה ממקומה ומשתמשים בה בחצר הבית בשביל שתילת צמחים עם אדמה בפנים, כאשר היא ליד הסוכה- יש בעיה של גרף של רעי מבחינת דברים שבקדושה או שהסוכה נחשבת לרשות בפני עצמה ואם אין ריח אז אין בעיה אפילו לכתחילה? האם הסוכה נחשבת כרשות בפני עצמה גם אם המחיצות מבוססות על דין לבודד?

תשובה:

הסוכה נחשבת רשות לעצמה ואין כל חשש.

מועדים לשמחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ואז אין בעיה לכתחילה אם אין ריח רע אפילו שאין ארבע אמות בין האסלה הזאת לדופן הסוכה. וזה הדין לאשכנזים וספרדים בלי הבדל.
    הבנתי נכון?