הכשרת מכונת קרח ביתית

שאלה:

שלום
האם מכונת קרח ביתית שהיא ניידת ללא חיבור לברז מים יש צורך להכשיר אותה באיזשהו אופן?
המכונה פועלת באופן ששופכים מים לתוך המכונה ויש בתחתית פתח שדרכו נשאבים המים כלפי מעלה דרך גופי קירור…
נראה לי שלא ניתן להטביל מבלי שהמכונה תינזק..

מצורף לינק שניתן לראות איך זה נראה..
https://www.traklin.co.il/product.aspx?id=15522&search=%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%aa+%d7%a7%d7%a8%d7%97

תודה רבה

תשובה:

אם לא ניתן להטביל, יש לפרק בה חלק משמעותי שמצריך ידים טובות וקצת ידע ולחבר על ידי יהודי ואז היא פטורה מטבילה.