שאלה:
שלום וברכה,
הילד שלנו חימם שניצל בשרי בתוך מיקרו עם כיסוי חלבי. הכיסוי החלבי שומש בן יומו, ב24 השעות האחרונות לחימום אוכל חלבי.
1. מה דין הכיסוי.
2. מה דין המיקרו.
3. מה דין השניצל.
תודה רבה, ואשמח להסבר איך בדיוק להכשיר כל דבר
תשובה:
האוכל נאסר.
הכלים צריכים הכשרה.
על הכשרת המיקרוגל ראה כאן.
הכיסוי טעון הגעלה בתוך סיר שאינו בן יומו כשהכיסוי אינו בן יומו – והוא מבעבע על האש.
גם הצלחת שבה היה השניצל? ואם אני לא יודע איזו צלחת זו היתה?
ראה כאן
https://din.org.il/2021/03/04/%d7%9b%d7%9c%d7%99-%d7%98%d7%a8%d7%a3-%d7%a9%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%a9%d7%a8%d7%99%d7%9d-2/
צלחות חרסינה בלאו הכי אי אפשר להכשיר, ומספק מותר.
השאר תגובה