פלאיירים המחולקים על גבי מכוניות הכוללים שמות שאינם נמחקים

שאלה:

שלום וברכה,
בשבת ראיתי ברחוב בו אני גר עשרות פלאיירים המחולקים על גבי מכוניות (מתחת למגבים) על הפלאייר יש סדר פיטום הקטורת וכן שם הויה ואלקים כתובים במפורש. האם מותר לחלק ככה פלאיירים?
חלקם היו על הרצפה וכן רוב האוכלוסיה אינה שומרת תורה ומצוות וביניהם הרבה גויים מחבר העמים וכן ערבים.

תשובה:

שלום וברכה

זה גרוע מאוד, ממש בזיון של כתבי הקודש, וראוי לעורר את בית העסק שלא לחלק פליירים אלו יותר.

בשורות טוות.