ספר טוב על דיני טהרת המשפחה

שאלה:

לצערי אין לי בסיס יהודי גדול בעבר ואני מתחתן בקרוב, רציתי לדעת מה הספרים והפוסקים העיקריים של אשכנזים (הונגרי) בנושא טהרת המשפחה, ראיתי הרבה דעות ולא הבנתי

תשובה:

שלום וברכה

ראשית מזל טוב וחיים טובים ומאושרים, ברכותינו להחלטתכם לעמוד על כך שביתכם התנהל על פי חוקי היהדות בטהרת המשפחה, זה הדבר הטוב ביוטתר שאתם יכולים לתת לעצמכם.

חשוב מאוד, לקבל הדרכה פרטנית של שיעורים מרב שיסביר לך היטב את המושגים ואת הכללים, קשה ללמוד הכל מספר לבד.

ספר מוצלח ומבואר לאשכנזים [אף כי לא מאוד מקוצר] הספר מראה כהן של הרב יצחק מרדכי רובין.

ברכה והצלחה!