ללכת לבריכה עם האשה

שאלה:

האם מותר ללכת עם האשה לבריכה?
השאלה מצד הנהגת צניעות.

כמו כן, בימים שאסורים, האם מותר להכנס ביחד לבריכה,
כשהאשה לבושה ומכוסה בכל המקומות הנצרכים, ונמצאים במרחק זה מזה במים (לכאורה כן יש הרגשה של תנועה במים אחד מהשני, ואולי זה כמו ספסל המתנדנד).

תשובה:

בימים של טהרה מותר להיות יחד בבריכה פרטית צנועה, בימי נדה ודאי אסור, ולא בגלל תנועת המים אלא משום שכל הנהגה של קירבה וקלות ראש העלולים לגרום להרגל דבר אסורים, ואפילו משחק משותף אסרו באופנים מסויימים כל שכן שהייה משותפת בבריכה פרטית.