סופר סת"ם מחסידות ברסלב

שאלה:

האם יש בעיה בחסידות ברסלב? יש בזה אולי קצת סרח של דרישה אל המתים ועבודה זרה? קראתי שאסור להתפלל לצדיק, ולהתפלל לצדיק זה עבודה זרה, ולפי מה שידוע לי באומן מתפללים לרבי נחמן.
ויש בעיה בסופר סת"ם מחסידות ברסלב?
ומה הגיל המינימלי המומלץ לקנות מסופר סת"ם שיהיה משהו איכותי? (הגיל של הסופר סת"ם).

תשובה:

שלום וברכה

בנוגע לעצם שאלתך הסברנו את הדברים כאן.

כפי שכבר כתבתי לך לא קונים פרשיות מסופר שלא מכירים אישית, או שיודעים על סופר מסויים שתלמידי חכמים גדולים קונים ממנו, או שרוכשים את הפרשיות אצל סוחר שיודעים שתלמידי חכמים קונים ממנו, והבאתי לך כתובת טובה לזה.

למעשה אתה עוסק בסוגיא הזו כבר שבועות ארוכים, אין צורך לעשות דוקטורט על כל הנושא, פשוט תקנה תפילין טובות אצל אדם ראוי.

בהצלחה רבה וחודש טוב.