בדיקות עם נוברינג

שאלה:

שלום כבוד הרב,
היום זו עונת הפרישה שלי( עונת החודש) . ביצעתי בדיקה בשעה 16:00 בערך שיצאה תקינה אני חושבת .הייתה נקודה ממש ממש קטנה בגודל של קצה של מחט בערך ובעלי אמר שהבדיקה טובה אחרי שראה.
ביצעתי את הבדיקה עם טבעת נוברינג.
שאלתי שאלת רב ומחכה לתשובה לדעת אם זה אפשרי .
השאלה שלי היא שפתאום נכנסו לי פחדים אם הכנסתי מספיק לעומק את העד ואם סובבתי להגיע לכל פינה .מרגישה שאולי לא בדקתי כמו שצריך . צריכה לחשוש?
בנוסף, לחשוש מהנקודה הקטנה או לסמוך על בעלי . בעלי היה בטוח שזה תקין ולחץ שאזרוק לפח . לחשוש?

תשובה:

לגבי אם הבדיקה היתה מספיק עמוק בדיעבד זה בסדר כי מדובר ביום פרישה, לבדיקות שבעה נקיים יש להוציא את הנוברינג לפחות בהפסק טהרה וביום הראשון והשביעי בעת הבדיקה.

לגבי הנקודה הקטנה, מה שלא ראיתי איך אדע? אם זה היה אדום זו בעיה ואם לא אז לא… ואם יש ספק מראים לרב.

ערב טוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה לרב, עכשיו הוצאתי את העד מהפח והסתכלנו אני ובעלי שוב וזה נראה תקין לגמרי הצבע .
    הנקודה הקטנה כבר לא נמצאת שם .כשראיתי אותה בזמן ביצוע הבדיקה ניסיתי להזיז אותה לצד כדי לוודא אם זה סיב והיא נעלמה . מה שרואים על העד זה בסדר גמור.
    צריכה לחשוש? אם זה היה כתם זה היה נמרח לא ?